Da FC Midtjylland søndag aften bankede FC København med 4-1, var der prominent besøg på tribunerne i Herning.

Det kan B.T.'s ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet, fortælle i onsdagens episode. LYT TIL HELE EPISODEN NEDERST I ARTIKLEN

Panelet ved, at klubberne RB Leipzig, AC Milan, Borussia Dortmund, Werder Bremen, Stuttgart, Lille og Strasbourg så til, da midtjyderne udbyggede forspringet i Superligaen til syv point - efter to scoringer af Sory Kaba, og en enkelt hver af Evander og Erik Sviatchenko.

RB Leipzig havde endda sendt to scouts til Heden - Ralf Becker og Sebastian Buttkus - og panelet spekulerer i, at de to tyskere nok især holdt et vågent øje med FC Københavns teenagekomet Mohamed Daramy - der har nemlig tidligere været meldt om interesse for den 17-årige kantspiller fra den tyske topklub.

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Og Daramys navn har måske også have stået på AC Milan-scout Enrico Paresces liste. For Transfervinduets panel ved nemlig, at den trængte storklub tidligere har synet den eftertragtede teenager.

'Transfervinduet' er B.T.s ugentlige fodboldpodcast, som dyrker de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer.

Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.