Selvom man er lille, kan man godt være stor.

Det ved de i FC Nordsjælland og ikke mindst, når snakken falder på 19-årige Mikkel Damsgaard. Den vævre tekniker har længe lyst Superligaen op med sin fodboldforståelse, og i denne sæson har han også fået tilføjet mål til sit spil.

Derfor går de nu i FC Nordsjælland og pønser på, hvor længe man kan holde på Mikkel Damsgaard. Det fortæller kilder til B.T.s podcast Transfervinduet.

Allerede i sommer var der nemlig konkret interesse for Mikkel Damsgaard fra en klub fra Benelux. Men dengang var hverken FC Nordsjælland eller U21-landsholdsspilleren klar til et skifte.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Den interesse bare stiger og stiger for Mikkel Damsgaard, der trods sine kun 19 år allerede har spillet 64 superligakampe. Og i FC Nordsjælland regner man med, at offensivspilleren senest til sommer er solgt til en større klub.

På gangene i det nordsjællandske har man da også sat næsen op efter igen at hente gode millioner, som man tidligere har gjort med salg af blandt andre Mathias Jensen. Og der skal, som det ser ud lige nu, i hvert fald betales fem millioner euro – 38 mio. kroner – hvis en klub ønsker at få Mikkel Damsgaard fri af kontrakten i klubben fra Farum.

Det og meget mere kan du høre i podcasten Transfervinduet, der denne gang også taler om Brøndby-interesse fra en tidligere kæmpe-profil i Superligaen samt Jacob Bruun Larsens fremtid i Dortmund.

Du kan høre Transfervinduet herunder.