Silkeborg hælder en del mere til at sige nej end ja.

Som B.T. kunne afsløre fredag, har klubben afvist bud på både Tobias Salquist og Oliver Sonne.

Nu kan B.T. også afsløre, at Anderlecht har ført forhandlinger med Superliga-klubben om den yderst talentfulde målmand Aske Andresen.

Og fået et… nej.

Aske Andresen på 18 år skrev i sidste sæson Superliga-historie, da han i oktober i en alder af blot 17 år og 82 dage debuterede for Silkeborg og dermed blev den yngste målmand til nogensinde at have vogtet et bur i Danmarks bedste række.

I december forlængede han kontrakten med Silkeborg frem til udgangen af 2025.

»Aske Andresen er helt åbenlyst et stort keeper-talent, og det er derfor en stor glæde at have forlænget aftalen med ham,« sagde Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, i forbindelse med kontraktforlængelsen og tilføjede:

»Han har allerede smagt på det højeste niveau med sin Superliga-debut, og der er ingen tvivl om, at han har alle redskaberne til at få mange flere kampe, hvis han fortsætter sin gode udvikling. Vi glæder os over at fortsætte samarbejdet med ham og sammen jagte nye milepæle,« lød det om Aske Andresen.

Det med at fortsætte samarbejdet mener Jesper Stüker altså bogstaveligt, for Anderlecht fik en klar afvisning på deres henvendelse.

Følg B.T.s livedækning af Deadline Day her.