Tidligt mandag morgen skete der en alvorlig ulykke på E45 Nordjyske Motorvej, der betød, at vejen var helt spærret i nordgående retning.

Det skete på strækningen fra Aarhus mod Randers mellem Tilst 47 og motorvejskryds Aarhus Nord.

»Fire biler og en lastbil er involveret, og umiddelbart er to alvorligt tilskadekomne. Det seneste, vi har fået melding om, er, at der er to fastklemte, hvoraf en er i kritisk tilstand,« sagdeJanni Lundager, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi, til B.T.

Politi og redningsmandskab var på stedet. Tre personer er kørt fra uheldsstedet til Skejby Sygehus, fortæller operationschef ved Østjyllands Brandvæsen, Søren Møller, til B.T.

Mandag ved middagstid oplyste politiet på Twitter, at den ene af de tilskadekomne bilister er i kritisk tilstand, mens den anden har pådraget sig alvorlige skader, men ikke er i kritisk tilstand. De har for nuværende ikke flere oplysninger.

Brandvæsnet måtte bjærge en lastbil, der var væltet i grøften.

»Vi rydder op på stedet nu og fjerner vragdele. Vi er netop ankommet med bjærgningskøretøjer, da en lastbil er røget ud i grøften, hvor den er i fare for at vælte,« sagde Søren Møller.

Lastbilen, der var involveret i uheldet, måtte bjærges, da den væltede.
Lastbilen, der var involveret i uheldet, måtte bjærges, da den væltede. Foto: Presse-fotos.dk
Vis mere

»De bilister, der er fanget bag uheldet på motorvejen, vil nu blive ledt forbi, men vejen er fortsat spærret i nordgående retning,« lød det fra politiet.

En bilinspektør er tilkaldt for at foretage undersøgelser på stedet og klarlægge omstændighederne ved uheldet.

Man er nu færdig med oprydningsarbejdet på stedet, og begge vejbaner er åbnet op igen, skriver politiet først på eftermiddagen på Twitter.

Andre læser også