Caroline Wozniacki kan havne i et stort dilemma.

Den danske tennisstjerne jagter lige nu livsvigtige ranglistepoint ved WTA-turneringen i Charleston. For et sent wildcard har pludselig gjort drømmen om en direkte plads ved French Open realistisk. 

Men den gave, hun netop har fået, kan i sidste ende betyde, at hun ryger ind i et større rejsekaos, hvis hun når hele vejen til finalen i USA.

Men hvorfor skulle en eventuel finaleplads være et problem?

Foto: Clive Brunskill/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Jo, sagen er nemlig den, at Caroline Wozniacki for første gang siden 2015 skal deltage i Billie Jean King Cup for Danmark.

Men den turnering foregår i Portugal. Og den begynder allerede dagen efter finalen i Charleston.

Så derfor kan den danske verdensstjerne altså ende med at skulle ud i lidt af et rejsekaos for at nå til Portugal hurtigst muligt.

Noget, som da også har resulteret en smule sved på panden hos Dansk Tennis Forbund (DTF).

Foto: Clive Brunskill/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Det kan godt blive et logistisk cirkus, hvis Caroline går hele vejen til finalen. Men det er jo et positivt problem for hende,« siger Jens Anker Andersen, der er sportschef hos DTF, til B.T. og fortsætter:

»Hun skal gerne komme så hurtigt som muligt efter turneringen, vil jeg sige. Men det er de muliges kunst lige nu, tror jeg. Caroline er meget indstillet på at komme til Portugal så hurtigt, hun kan. Hun kommer jo alene, så hun kan rejse forholdsvis let.«

Ærgrer det jer, at det kan ende ud i et lidt af et logistisk kaos for hende?

»Det er kun godt, at hun er på grus. Så kommer hun til at være helt klar for os. Og hvis ikke hun kan spille den første dag, så kan hun måske de næste to dage. Det var heller ikke sikkert, hun kunne spille alle tre dage under alle omstændigheder.«

Frygter I, at hun i værste fald kan finde på at melde afbud?

»Overhovedet ikke, nej. Jeg er sikker på, at Caroline møder op og yder en god indsats.«

Caroline Wozniacki deltager i denne uge i den amerikanske WTA-turnering for at skrabe nok ranglistepoint sammen, så hun undgår at skulle igennem en kvalifikationsturnering ved årets næste grand slam – French Open.

Her kunne B.T. for et par uger siden fortælle, at danskeren i øjeblikket er under kæmpe tidspres, hvis hun skal nå den vigtige skæringsdato, som ligger 15. april.

Caroline Wozniacki spillede sig mandag videre til anden runde i Charleston. Her møder hun onsdag ukrainske Anhelina Kalinina.