12 år.

Så lang tid er Boris Beckers konkursbegæring udvidet, så den nu gælder indtil oktober 2031.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det sker, efter en undersøgelse af tennisstjernen, som har vist, at han har holdt information om aktiver og transaktioner til en værdi af 4,5 millioner pund - svarende til cirka 39 millioner kroner - tilbage.

Noget, han skulle have indberettet, men det har han ikke gjort, og derfor er konkursbegæringen forlænget. Normalt ryger flere af restriktionerne efter et år, men sådan er det altså ikke gået for Becker.

»Som konsekvens af Boris Beckers handlinger, er hans restriktioner nu blevet udvidet, så han ikke gør yderligere skade i forhold til sine kreditorer,« lød det i en udmelding tirsdag fra den instans i England, der behandler konkursbegæringer.

Det betyder, at Becker ikke kan låne mere end 500 pund uden at oplyse, at han er begæret konkurs. Derudover kan han ikke være direktør i et firma, og han kan ikke spille en rolle i et firma uden at få rettens tilladelse først.

Det var tilbage i 2017, at Boris Becker, der ellers tjente mange millioner i karrieren, blev erklæret konkurs med stor gæld.

Boris Becker skal leve med restriktioner i 12 år endnu.
Boris Becker skal leve med restriktioner i 12 år endnu. Foto: ELSA
Vis mere

Forlængelsen af konkursbegæringen er ikke den eneste nedtur, der har ramt Boris Becker i år. Tilbage i oktober kom det frem, at Boris Becker i løbet af sommeren fik frakendt sit kørekort, da han havde været involveret i fire forseelser de sidste tre år.

Den 51-årige tysker har i løbet af de sidste mange måneder stjålet adskillige overskrifter. Blandt andet tilbage i juli, hvor han satte en stor del af sine personlige ejendele til salg, da han var i stor pengenød.

I løbet af sin strålende tenniskarriere vandt Boris Becker seks grand slam-titler, og en af de ting han har gjort for at betale sine kreditorer tilbage har været at sælge sine gamle pokaler.

Tilbage i juli satte han 82 genstande til salg, og auktionshuset forventede dengang at hende omkring 250.000 pund til sammen, svarende til omkring to millioner kroner.