Caroline Wozniacki har nærmest intet på spil resten af året.

For med en stort set tom kampkalender skal der i hvert fald ikke hentes vigtige ranglistepoint inden januars helt store målsætning Australian Open.

Den danske verdensstjerne kommer dog på ingen måde til at kede sig tennismæssigt. Tværtimod.

Caroline Wozniacki har nemlig netop taget hul på et længere træningsforløb frem mod grand slam-turneringen i Melbourne, fortæller hendes bror, Patrik Wozniacki, der er ekspertkommentator hos TV 2, til B.T.

Foto: Will Oliver/EPA/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Hun træner stille og roligt med fysisk træning. Og så en smule tennis, men det klart vigtigste er at få bygget kroppen op, så den er klar til at blive intensiveret i midten af november. På den måde kan hun forhåbentlig slippe for skader,« lyder det, inden han tilføjer:

»Fra december bliver der virkelig trænet hårdt, så hun kan se, hvor meget kroppen kan holde til.«

Udover en smuttur til Mexico for at spille en opvisningskamp foran 42.000 tilskuere, er Caroline Wozniackis kampkalender ellers gabende tom resten af 2023.

Indtil videre er det da heller ikke planen, at den danske stjerne skal opholde sig mange andre steder end i USA, hvor hun bor sammen med ægtemanden, David Lee, og deres to børn.

Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Heller ikke engang i Monaco, hvor danskeren også ejer en bolig.

»Hun skal kun træne i Miami. Det er dér, hun har sin base. Der er ingen grund til at tage til Monaco og bruge tid på grus. I Miami træner hun på en bane, der minder rigtig meget om det hardcourt-underlag, hun skal spille på i Australien. Det er optimale forhold,« forklarer Patrik Wozniacki videre.

Derfor er der da heller ikke udsigt til, at Caroline Wozniacki lægger vejen forbi Danmark de kommende måneder.

»Hun kommer først til Danmark til sommer, tror jeg. Som hun har gjort de sidste tre år. Måske det endda bliver lidt anderledes, nu hvor hun har gjort comeback. Jeg ved faktisk ikke, om hun overhovedet har tid til det. Medmindre hun selvfølgelig vinder Australian Open, så hun skal hjem og fejres på rådhuspladsen i København. Men der er lidt lang vej endnu,« griner TV 2-kommentatoren afsluttende.

Caroline Wozniacki åbner 2024-sæsonen i Auckland, hvor hun skal spille ASB Classic, der afvikles i starten af januar i New Zealand.