Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

I går kunne vi skrive om en professor i grafisk design, der beskyldte Apple for at være inkonsekvente i designet af iOS 7 og at Apple havde smidt det, der gjorde tidligere versioner af iOS unikt, over bord.

Professoren mente samtidig, at det efterhånden var svært at se forskel på designet på iOS og Android. Det kan man godt nu, hvor det visuelle udtryk minder meget om Android, forklare professoren:

- Vi har nu fået en brugerflade, der er Apple-agtig, men som også er Google-agtig-

Han peger også på, at designerne hos Apple ikke har været på bølgelængde, da iOS 7 blev designet. Yun forklarer det ved, at kalender-ikonet for eksempel har et simpelt og moderne udtryk, mens Indstillinger-ikonet ligner noget, som en Steampunk-designer ville have lavet. Også Bladkiosk-appen får kritik og generelt virker typografien meget tilfældig og forvirrende

Måske man kan tage fejl af iOS og Android, hvis man går i detaljer med enkelte elementer – men ser man på det store hele, så er der ikke meget i iOS 7, der minder om Android.

Se eksempler på det her, hvor vi sammenligner med LG G2, en Android-mobil med meget få modifikationer i selve brugerfladen med iOS 7.

Andre læser også