110 kampe for SS Lazio. 79 kampe for Trabzonspor. 51 A-landskampe.

Det er, hvad 27-årige Ogenyi Onazi kan skrive på sit cv. Og den næste tilføjelse hedder altså Superliga, for nigerianeren er netop skiftet til Sønderjyske.

Noget af et skifte, for hvordan ender en spiller med sådanne klubber i bagagen i Danmark?

»Det er en spiller med et vanvittigt cv, og han har spillet masser af kampe i Serie A og i den tyrkiske liga samt en masse landskampe. Når han så står her i dag, skyldes det den skade, der satte en kæp i hjulet for ham i 2019, og det er så vores held, for ellers havde vi ikke været i nærheden af at hente en spiller med det cv,« siger klubbens sportschef, Hans Jørgen Haysen om den nyerhvervede nigerianer.

Ogenyi Onazi har skrevet under på en kontrakt, der gælder for resten af sæsonen med mulighed for forlængelse.

» Vi tror på, at vi kan bringe ham tilbage på rette spor, men vi er også bevidste om, at der kan gå nogle uger, inden han er tilbage for fuld skrue til 90 minutter. Han har været uden klub de seneste måneder, så nu skal han have banket formen op i træninger og have noget bold i benene igen, men vi har heldigvis en dygtig stab, der kan hjælpe ham på rette vej, og vi tror på, han bliver en stor gevinst for os – ikke mindst på den lidt længere bane,« fortæller Haysen.

Den nye Sønderjyske-spiller var med ved VM i 2014, hvor Nigeria gik videre fra gruppen og siden blev slået ud af Frankrig i ottendedelsfinalen.

Onazi har været igennem et stort lægetjek, og han er tiltrådt med det samme. Dog er han selvsagt ikke med søndag eftermiddag, hvor Sønderjyske spiller mod Lyngby.

Selv glæder den 27-årige midtbanespiller sig til at komme i gang i Haderslev.

»Jeg er meget glad for at have skrevet under her i SønderjyskE, og jeg er taknemlig for, at klubben har givet mig denne mulighed. Jeg håber, at jeg kan gøre en forskel, og min ambition er at hjælpe holdet med at slutte så højt som muligt i tabellen,« siger den tidligere Lazio-spiller.