Det var opvisning for alle pengene, da OB holdt oktoberfest fredag aften.

Vejle blev sendt hjem med et sviende nederlag på 6-0, da OB tangerede klubbens rekord for største sejr i Superligaen.

Troels Kløve kom sent til festen, men scorede alligevel, da han fik de sidste 20 minutter af opgøret.

»Det var et tag-selvbord til sidst. Der var mulighed for at lave lidt af hvert. Vejle var gået tilbage i omklædningsrummet,« sagde han til B.T. efter kampen.

»Det var fedt at komme ind. Den unge Breum (17-årige Jakob Breum, red.) fik hul på bylden, og jeg fik scoret igen efter en lang pause. Det var perfekt.«

OB havde på forhånd satset på flere end 10.000 tilskuere. Helt så mange kom der ikke, men de 8504 fremmødte fik noget at juble over.

»Det var feststemning til sidst, og så er de fleste spillere bare ovenpå. Det er ikke svært at komme ind i sådan en kamp. Der var ingen nerver på i forhold til at prøve nogle driblinger og sådan noget. Kampen var jo lukket efter otte minutter,« fortsatte Troels Kløve, der undervejs kunne grine og juble med holdkammeraterne på bænken.

Nu venter en landskampspause, og det ærgrer Kløve.

»Ja, det kan man sige. På den anden side går vi til pause med ekstra højt humør. Vi kan se os selv i spejlet og arbejde frem mod den næste kamp.«

»Vejle så mærkede ud. Vi har Randers i den næste, og de kommer med en helt anden selvtillid. Selvfølgelig kan vi ikke forvente at smadre dem 6-0. Vi plejer at have tætte kampe mod dem.«

OB byder Randers velkommen på Nature Energy Park 17. oktober.