Victor Nelsson kan nu kalde sig FCK-spiller.

Det bekræfter FCK på en noget anderledes måde.

For de har lagt en video op på Instagram, der bekræfter skiftet.

»Hej, må jeg bede om et værelse?« spørger 20-årige Victor Nelsson i videoen, hvor han ankommer til træningslejren i Østrig.

Og i receptionen står Ståle Solbakken, der modtager den nye forsvarsspiller med ordene 'Ææh...ja okay' og et stykke papir, hvor han symbolsk lige skal sætte en underskrift.

Også på klubbens hjemmeside er skiftet nu blevet bekræftet.

»For mig at se svarer et FCK-skifte til at tage til en udenlandsk klub. FCK er en klub med internationale ambitioner, som altid har et klart defineret mål om at vinde mesterskabet i Danmark.«

»Det tiltaler mig enormt meget, at jeg bliver del af en klub, som vil ud og vise København og Danmark frem i Europa og måle sig med de bedste – og lykkedes med det år efter år,« siger Victor Nelsson, der får nummer 25.

Forsvarsspilleren har skrevet under på en kontrakt, der løber til sommeren 2024, og allerede torsdag aften teasede Ståle Solbakken for en ny spiller. Det skete i forbindelse med, det blev offentliggjort, at Denis Vavro er blevet solgt til italienske Lazio.

Allerede tidligt torsdag lød det, at de forsvarende mestre ville hente Victor Nelsson som erstatning, og B.T. kunne i den forbindelse afsløre, at handlen er den største mellem to danske klubber nogensinde - den overgår Jonas Borrings skifte fra OB til Midtjylland til 21 millioner.

»Victor er et meget stort talent og har et stort potentiale for at hæve sit niveau yderligere internationalt. Han har trods sin unge alder store lederegenskaber og tager gerne ansvar både i spillet og omkring kulturen i klubben. Vi ser Victor som en både duelstærk og teknisk dygtig forsvarsspiller, der er taktisk godt skolet i FC Nordsjælland,« siger FCK-manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

20-årige Victor Nelsson debuterede for FC Norsjælland i 2016, og han nåede at blive og være anfører for klubben inden sit skifte. Han var desuden også med til U21-slutrunden i år, hvor han også var anfører.