Der er godt gang i svingdøren i FC København.

Som B.T. for øjeblikke siden kunne fortælle, er Denis Vavro ved at være fortid i klubben og bliver snart præsenteret som Lazio-spiller, og hans afløser er så godt som fundet.

Det bliver med al sandsynlighed Victor Nelsson fra FC Nordsjælland.

B.T. kan afsløre, at handlen bliver den største mellem to danske klubber og overgår dermed Jonas Borrings skifte fra OB til Midtjylland til 21 millioner kroner samt den netop offentliggjorte handel mellem AGF og FC København, der bliver et rekordsalg for AGF.

Victor Nelsson skifter efter al sandsynlighed til FC København.
Victor Nelsson skifter efter al sandsynlighed til FC København. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Beløb på omkring 25 millioner kroner er nævnt.

Hvad den eksakte pris bliver for Victor Nelsson, er endnu ikke B.T. bekendt, men kilder i klubberne og omkring handlen bekræfter et rekordbeløb.

Allerede sent onsdag aften fortalte den tidligere B.T.-journalist Søren Sorgenfri om Victor Nelssons forestående skifte fra FC Nordsjælland til FC København, og B.T. har fået bekræftet disse oplysninger.

Den snart forhenværende anfører Victor Nelsson havde en forrygende sidste sæson og fik flere store opture personligt.

Blandt andet var hans navn blandt fire nominerede til årets mandlige talent ved Dansk Fodbold Award, og han var også med ved denne sommers EM-slutrunde for U21.

Og ikke nok med det. Åge Hareide så ham også god nok til at blive indlemmet i A-landsholdstruppen til kampene mod Irland og Georgien i juni.

Som afløser for en skadet Andreas Bjelland, som han pudsigt nok kommer til at spille ved siden af i FC Københavns forsvar.

Victor Nelsson har spillet præcis 99 kampe for FC Nordsjælland og ville dermed have fået blomster for den næste optræden, men mon ikke Farum-klubben nok skal få råd til at kigge ind forbi Interfloras hjemmeside, når handlen er gået igennem.