En landsholdsangriber er nu landet på heden.

23-årige Sory Kaba er nemlig ny mand i FCM-trøjen. Det bekræfter den midtjyske klub.

»Sory er en angriber, som er meget kompetent fysisk, og så kan han både spille med en makker i front samt alene, hvis opstillingen kræver det,« siger sportschef Svend Graversen.

Allerede onsdag kunne B.T. afsløre, at midtjyderne var ude efter landsholdsangriberen fra Guinea.

Sory Kaba, som i foråret har spillet i Dijon i Ligue 1, er udset til at afløse Paul Onuachu som FCM's førstangriber, og han skulle ikke være en billig herre.

Ifølge Herning Folkeblad har FC Midtjylland nemlig smidt hele 25 millioner kroner efter Kaba, som gør ham til det dyreste køb i klubbens historie.

Sory Kaba skifter fra Dijon i den franske Ligue 1, og lige nu har han faktisk travlt med Africa Cup of Nations, hvor der søndag venter en ottendedelsfinale mod Algeriet.

Hans kendskab til den danske Superliga er ikke enormt, men lidt har han dog hørt.

»Jeg har kun hørt gode ting om klubben, og det blev bekræftet via de snakke, der har været med FC Midtjylland. Jeg mærkede hurtigt, at det var en klub, jeg gerne vil repræsentere,« siger Sory Kaba, der umiddelbart er en ydmyg mand.

For han er ikke meget for at sætte de store ord på sig selv som fodboldspiller.

»Det er ikke for at være uhøflig, men jeg er ikke så meget for at snakke om den slags – jeg vil hellere vise på banen, hvad jeg kan. Jeg elsker fodbold, og det har jeg gjort hele mit liv, så jeg ser frem til at komme til FC Midtjylland og vise det,« siger Sory Kaba.

Han har skrevet under på en fem-årig kontrakt med sidste sæsons sølvvindere.

Kaba blev i vinter kædet sammen med FC Midtjylland, men han valgte at skifte til Dijon fra spanske Elche, hvor han havde haft fin succes i to sæsoner.

Kontrakten med franskmændene var på 4,5 år. Købsprisen var omkring 30 millioner kroner. Men Kaba har ikke slået til i Dijon, hvor det er blevet til blot to kampe fra start i foråret.

Allerede tirsdag aften løftede den midtjyske klubs bestyrelsesformand Rasmus Ankersen sløret for, at der var en stor transfer på vej.

Og nu kan de midtjyske fans altså gå på weekend med en ny sommer-signing i truppen.