Det er ikke bare på banen, der er drama mandag aften, hvor AaB møder Viborg i Superligaen.

For allerede inden kampen blev fløjtet i gang, havde AaB-fansene budt de grønklædte fans af modstanderholdet velkommen på den mest usmagelige måde.

Her blev Viborg-fansenes bus angrebet med sten, så en rude i bussen blev knust.

»Det er rigtigt at der er blevet kastet en sten mod bussen. Det var så voldsomt, at ruden blev knust,« oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jess Falberg.

Ifølge vagtchefen er stenen blevet kastet umiddelbart udenfor stadion, da udefansene ankom et kvarters tid før kampstart klokken 19.00.

Nordjyllands Politi var nødt til at sende ekstra mandskab til stadion for at sikre, at Viborgfansne kunne komme sikkert hjem.

»Busserne er kørt uden nævneværdige problemer, men vi var nødt til at være der,« siger Jess Falberg, der forklarer, at bussen blev ledsaget af politivogne både foran og bagved på vej væk fra stadion.

Det er ikke lykkedes politiet at identificere, hvem der kastede stenen, og det kan også blive en svær opgave at finde frem til gerningsmanden.

»Hvis vi får fat i stenen, kan vi undersøge den for, om der skulle være noget dna på den, men jeg tror, det bliver svært at finde ud af, hvem der kastede den,« siger vagtchefen, der desuden oplyser, at der ikke er nogen, der er kommet til skade i forbindelse med stenkastet.

På Twitter skriver flere bruger om hændelsen. Blandt andet en bruger, der sarkastisk proklamerer, at det er 'hyggeligt at være på besøg i Aalborg' og ledsager sit tweet med et billede af en knust rude på Viborg-fansenes bus.

Det er ikke første gang i denne sæson, at der er blevet kastet med sten mod en fanbus.

Tilbage i august var det FC Midtjyllands fans, der blev angrebet med sten, da de 29. august var på besøg i Brøndby. Ligesom der også var uroligheder ved søndagens opgør mellem Brøndby og FCK.

Viborg vandt med hele 5-2 i Aalborg. Du kan læse B.T.s dom over opgøret lige HER.