Det har ikke været en bragende succes med Karlo Bartolec i FC København endnu.

Den kroatiske back blev hentet til som en stjerne i FC Nordsjælland og med kroatiske landskampe på cv'et, men et år senere er Bartolec blot reserve i FC København. Og sådan en situation er noget, der bliver holdt øje med i andre klubber.

Karlo Bartolecs navn er med andre ord ikke blevet helt koldt af blot at starte inde i 13 af 36 Superliga-kampe i sidste sæson, for ifølge B.T.s fodboldpodcast 'Transfervinduet' har to klubber forhørt sig i den 25-årige kroats bagland om hans situation.

Græske PAOK har været mest konkret i deres interesse, men klubben havde til at starte med udelukkende interesseret i en mulig lejeaftale. Siden har PAOK sikret sig et europæisk gruppespil og dermed mange millioner med kvalifikationen til minimum Europa League – og med en eventuel sejr i playoffen altså også en tur i Champions League. Det giver flere penge at handle for.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Serie A-klubben Crotone har også forhørt sig om Bartolecs interesse i et skifte, men de har fået beskeden, at kroaten indtil videre arbejder videre på at få chancen og gribe den i FC København.

Det har nemlig aldrig været meningen for FC København eller Karlo Bartolec selv, at backen skulle tage et skridt til siden efter opholdet i København. Tværtimod var der – som med så mange andre FCK-indkøb – en plan om at spille et par år i klubben og siden blive solgt videre til en topliga i Europa.

Lige nu er situationen dog en anden for Bartolec, der kan se konkurrenten Guillermo Varela løbe med langt det meste spilletid på højre back. Og derfor kan et skifte komme i spil, hvis ikke den situation ændrer sig, inden transfervinduet lukker 5. oktober.

Det kan du høre meget mere om i B.T.s fodboldpodcast 'Transfervinduet', hvor panelet i denne uge også taler om FC Københavns fokus på en ny kantspiller, Viktor Fischers og Lucas Andersens skifte til to af de helt store agenter samt meget mere.

Du kan lytte til 'Transfervinduet', hvor du normalt hører podcast.