Sagaen om den danske landsholdsspiller er kommet tættere på et nyt kapitel. Han sprang i målet i FC København. Nu ligner han en kommende FC Midtjylland-spiller.

Spanske Faro de Vigo kunne fredag fortælle, at de intense forhandlinger med FC Midtjylland de foregående dage er endt ud i, at spilleren nu er på vej til Danmark. Det er oplysninger, som B.T.s kilder har fået bekræftet.

Ifølge B.T.s oplysninger sidder Pione Sisto sent fredag eftermiddag i et fly på vej til Københavns Lufthavn, inden han tager videre mod Herning med det mål at blive FC Midtjylland-spiller.

Klubberne skulle ifølge det spanske medie være enige om en pris på tre millioner euro, hvilket er 22,5 millioner kroner.

Pione Sisto kan være på vej tilbage til dansk fodbold, hvis han skriver under med FC Midtjylland.
Pione Sisto kan være på vej tilbage til dansk fodbold, hvis han skriver under med FC Midtjylland. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Pione Sisto er dermed for anden gang tæt på at blive Superliga-spiller. I sidste uge lignede han et nyt ansigt i Ståle Solbakkens trup.

Men i allersidste øjeblik løb Pione Sisto som bekendt fra aftalen, da han hellere ville tilbage til barndomsklubben FC Midtjylland.

Det fik FC København og Ståle Solbakken til at afbryde alle forhandlinger, og siden løb Sisto i armene på sin barndomsklub.

Siden har forhandlingerne mellem FCM og Sisto-lejren ifølge B.T.s været både lange og hårde, og undervejs har FCM-ledelsen haft stor tvivl om, hvorvidt det overhovedet var muligt at lande en aftale.

Klubbens bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen, har de seneste dage placeret sig selv ved bordenden af forhandlingerne, og nu tyder alt på, at den 25-årige spiller igen kan kalde sig for en ulv i stedet for en løve.

Men...  Det er Pione Sisto og broderen og agenten Angelo, det handler om. Så intet er hugget i sten, før en kontrakt er færdigunderskrevet.