Da OB smed sejren væk mod Randers, tabte klubben også et vigtigt skridt i kampen for at nå top seks.

Det mener klubbens tyske superfan Andreas Loxtermann, der som så mange gange før, var rejst 750 kilometer for at se kampen på stadion.

Andreas, der har lært dansk for at følge OB og rejser til Odense for at se klubbens kampe mere end ti gange om året, er dog dybt imponeret af Andreas Alms arbejde som ny cheftræner.

»Jeg har set flere træninger og må sige, at han arbejder som en professor. Han træner holdet med små skridt, det er meget detaljeret. Det kan jeg rigtig godt lide,« fortæller Andreas Loxtermann, der har trodset den silende regn for at se OB træne, når han nu er i Danmark på ferie.

»Jeg tror, det giver et større og større aftryk på holdet og spillet,« fortsætter han og fastslår dog, at han gerne vil se endnu flere af klubbens unge spillere få chancen.

Og så savner han lidt mere energi fra træneren.

»Alm er meget rolig på bænken. Jeg kunne godt tænke mig, at han gav lidt mere, men det er nok ikke hans kop te. Det er at arbejde her, og på den lange bane, bringer det holdet videre. Men på den korte bane kunne vi godt bruge en light-udgave af Jürgen Klopp,« siger han med henvisning til Liverpools succesfulde tyske træner, der er kendt for sin karisma og entusiasme.

Andreas Loxtermann frygter dog ikke, at klubben kommer i nedrykningsfare.

»Vejle rykker ned, og vi har et bedre hold end Viborg og Sønderjyske. Alm skal nok klare arbejdet,« mener han og tvivler mere på, om klubben kan nå målsætningen om top seks.

»Det bliver tæt til sidst. Jeg er ikke fuldstændig optimistisk, men jeg vil ærligt også sige, at den målsætning ikke er en god idé.«

Andreas Loxtermann mener, at det skaber et unødvendigt pres på klubbens unge spillere, og at en mellemsæson, hvor strategien blev kørt rigtigt ind, ville være bedre tjent på den lange bane.

Han fremhæver dilemmaet i midterforsvaret.

»Jeg vil hellere se en af de unge spille i stedet for Alexander Juel Andersen, der ikke er klubbens fremtid. Men med presset, hvordan skal de så klare det,« spørger han men erkender samtidig, at klubbens træner nok ved bedst.

Andre læser også