Det er lige nu stor mystik i Haderslev, hvor Superliga-klubben Sønderjyske holder til.

Den tyrkiske klub Antalyaspor har nemlig præsenteret angriberen Haji Wright, men Sønderjyske afviser, at handlen er gennemført.

Derfor er spørgsmålet, om Haji Wright er skiftet til tyrkisk fodbold eller ej. Antalyaspor hævder, at han er på plads, men det er Superliga-klubben ikke enig i.

Antalyaspor skriver på Twitter, at klubben har lejet 23-årige Haji Wright frem til næste sommer, og at aftalen indeholder en købsoption. Nyheden ledsages af en video, hvor angriberen optræder.

Men Sønderjyske har endnu ikke skrevet om skiftet, og det er ikke en forglemmelse eller på grund af ferie, fastslår direktør Jonas Lygaard.

»Vi har ikke en aftale endnu, og vi melder ikke noget ud, før alle ting i en aftale på plads,« siger han og fortsætter:

»Sådan fungerer det ikke alle steder i verden, men det lader vi os ikke påvirke af. Vi regner stadig med at lave en aftale med en klub, men når der stadig mangler ting som penge, så melder vi det ikke ud.«

Ifølge B.T.s oplysninger er de to klubber enige om en aftale, der sender angriberen til Tyrkiet. Knasten skal findes i, at klubberne fortsat ikke er enige om, hvordan betalingen til Sønderjyske skal falde.

Wright scorede i sidste sæson 11 mål i 29 kampe og blev Sønderjyskes topscorer. Efter sommerpausen har amerikaneren forsøgt at gennemtvinge et skifte væk fra klubben ved at udeblive fra opstarten. Men Sønderjyske står fast på, at klubben kun sælger ham, hvis økonomien er tilfredsstillende.

Sønderjyske åbnede 2021/2022-sæsonen i Superligaen med at spille 0-0 på udebane mod oprykkerne fra Silkeborg. Næste kamp er mandag på hjemmebane mod Vejle.