Der er masser af opbakning til den tidligere Brøndby-spiller Thomas Kahlenberg, efter han fra isolationen lørdag brød tavsheden og åbnede op om sygdommen.

'Jeg er så ked af alt det, jeg har 'sat i gang'. Folk der er sat i karantæne osv. Jeg sender dem alle mange tanker, og håber ingen vil blive sygdomsramt,' skrev han blandt andet i et opslag på Instagram.

Men der er nu ingen grund til at være ked af det.

Det mener Kahlenbergs tidligere holdkammerat Daniel Agger i hvert fald ikke. Han er én af dem, der på Instagram sender nogle støttende ord til sin sygdomsramte ven, der i fodboldverdenen går under kælenavnet 'Kalle'.

Daniel Agger er blandt dem, der har sendt en hilsen til Thomas Kahlenberg, der er smittet med coronavirus.
Daniel Agger er blandt dem, der har sendt en hilsen til Thomas Kahlenberg, der er smittet med coronavirus. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

'Stærkt. Men det skal du ikke være, Kalle. Det kan du sgu ikke gøre for,' skriver han i kommentarfeltet, hvor der også er opbakning fra en nuværende dansk landsholdsspiller.

'God bedring, Kalle,' skriver Daniel Wass efterfulgt af en kysse-emoji.

Også den tidligere fodboldspiller Peter Løvenkrands har sendt en hilsen på Instagram. Han skriver: 'Håber du er okay, min ven.'

Derudover har tidligere Brøndby-spillere som Riza Durmisi, Johan Larsson, Hany Mukhtar og Dario Dumic også sendt en hilsen til den corona-smittede Kahlenberg.

Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

Det var torsdag, det kom frem, at den tidligere Brøndby- og landsholdsspiller var blevet smittet med coronavirus.

Det sendte blandt andet 13 personer fra Brøndbys administration i karantæne, fordi de havde været tæt på Kahlenberg i forbindelse med klubbens Superliga-kamp mod Lyngby søndag.

Udover en 13 personer fra Brøndbys administration er også tre Lyngby-spillere blevet sendt i karantæne af frygt for, at de er blevet smittet.De har dog ikke udvist symptomer.

Fredag kom det så frem, at 77 fodboldfans også er blevet sendt i karantæne.

Derudover er den tidligere landsholdsspiller og nuværende assistenttræner i Ajax Amsterdam, Christian Poulsen, også i karantæne.

Det er han, fordi Thomas Kahlenberg få dage, inden han troppede op på Brøndby Stadion, var til fødselsdag hos Christian Poulsen i Amsterdam.

Det samme var den tidligere landsholdsspiller Peter Madsen, der til B.T. lørdag fortæller, at han er blevet smittet. Det kan du læse mere om her.

I alt er 27 personer smittede i Danmark, mens 458 er i karantæne.