Mads Frøkjær stormede mod AGFs mål med kun én forsvarer mellem sig selv og målmanden. På hver side havde han holdkammeraterne Max Fenger og Emmanuel Sabbi. Afleveringen faldt til sidstnævnte... der mistimede sin førsteberøring på det grelleste og smed chancen væk.

Det var, sæsonen taget i betragtning, en typisk OB-situation.

Sådan lød det fra cheftræner Andreas Alm mandag aften efter kampen, der var rodet og chancefattig og endte med et point til hvert hold.

»Vi har den mulighed, men den bliver ikke rigtigt en målchance, fordi pasningen var for dårlig,« vurderede OB-chefen.

»Vi var ganske fine på bolden, men så fik de nogle længere bolde og omstillinger. Men vi har totalt kontrol på defensiven i 80 minutter. Det er synd, vi ikke vinder i dag, for nu er der fokus på, at vi kun får et point. Sådan er fodbold,« fortsatte han.

Andreas Alm ventede længe med at bruge sine indskiftninger. Først efter 75 minutter sendte han nye kræfter på banen, da Issam Jebali, Mart Lieder og Bashkim Kadrii kom ind.

»Jeg synes, vi havde en god periode. Vi havde tryk på og vandt andenboldene,« fortalte han om taktikken og mente, at Jebali kun så rusten ud, fordi man vidste, han havde været ude i en længere skadesperiode.

Med 0-0 resultatet mod AGF og rundens øvrige resultater er OB nu fem point efter Brøndby, der indtager Superligaens sjetteplads. Skal striberne indhente og gå forbi de blå-gule, kræver det en sejr i det indbyrdes opgør næste weekend på Vestegnen.

»Vi var i top-seks halvvejs, men her tre kampe senere er vi et godt stykke efter.«

»Vi forsvarede godt, men vi vandt ikke. Vi var stærke fysisk, men vi vandt ikke. Vi skabte flere chancer, men vi vandt ikke. Der er altid et men,« erkendte Andreas Alm, der ligesom i pokalkampen mod FC Nordsjælland i midtugen havde valgt Max Fenger på toppen fremfor formsvage Bashkim Kadrii.