I det tredje minut af søndagens opgør mellem Sønderjyske og AaB, skete der noget helt særligt på Sydbank Park.

Her rejste hele stadion sig nemlig op for at sende en besked til Jacob Friis' datter og resten af familien.

Mens stadion klappede fra det tredje minut og og et minut frem, valgte TV3 Sports kommentatorer også at afbryde talestrømmen, så klapsalverne kunne stå helt for sig selv. Du kan se øjeblikket i videoen øverst i artiklen.

Det var via Sønderjyskes Twitter-profil, at meddelelsen om hyldesten kom tidligere på dagen:

Hele fodbold Danmark blev i fredags ramt af den triste nyhed, at AaBs cheftræner Jacob Friis' 3-årige datter har fået konstateret leukæmi. Dette berører naturligvis også os dybt, og vi sender vores varmeste tanker til hele familien. Dette vil vi sammen med AaBs fans i dag markerer på stadion ved at rejse os i det 3. minut, og klappe et minut frem,' står der i opslaget, inden det fortsætter:

'Defor vil vi gerne opfordre alle på stadion til at hjælpe os med at få spredt budskabet ud til så mange som muligt, så vi sammen kan vise vores medfølelse, og at familien ikke står alene i denne svære tid.'

Det var i fredags, at det pludselig blev meldt ud, at cheftræner Jacob Friis' treårige datter havde fået konstateret leukæmi.

Familien er derfor blevet indlagt på Aarhus Universitetshospital i Skejby for at begynde behandlingen, og derfor er Jacob Friis ikke med i søndagens opgør.