AGF's Nicolai Poulsen giver ikke meget for den udvisning, han fik mod FCK. Og han skyder med skarpt efter københavnernes Viktor Fischer.

Poulsen fik sit andet gule kort efter en tackling på netop Fischer.

»Jeg kommer først på bolden, og jeg har ikke i sinde at ramme Viktor Fischer, og skal jeg være ærlig, tror jeg ikke, jeg rammer ham. Jeg snitter ham måske. Så ligger han og skriger som den lige pige, han nu er,« lyder det fra Poulsen.

Fischer mener ikke, der er noget at rafle om.

Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen giver rødt kort til AGF's Nicolai Poulsen i 3F Superligakampen mellem AGF og FC København på Ceres Park i Aarhus , søndag den 25. oktober 2020.
Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen giver rødt kort til AGF's Nicolai Poulsen i 3F Superligakampen mellem AGF og FC København på Ceres Park i Aarhus , søndag den 25. oktober 2020. Foto: Henning Bagger
Vis mere


»Jeg ser ikke så meget, jeg mærker bare, han knalder mig ned på knæet. Klokkeklart gult.«

Han siger, at du 'skriger som en lille pige'. Hvad synes du om sådan en udtalelse?

»Jeg er fuldstændig ligeglad. Fuldstændig. Han skulle have gult kort. Han bliver spillet ud af kampen. Han kunne ikke håndtere det,« siger Fischer og fortsætter om kampen:

»Der var rigtig mange AGF-spillere, der ikke kunne håndtere det. De vil gerne opildne en stemning, men det bliver på et niveau, de ikke kan være med på,« siger FCK-spilleren.

AGF's Nicolai Poulsen nedklægger FC Københavns Victor Fischer og modtager efterfølgende rødt kort i 3F Superligakampen mellem AGF og FC København på Ceres Park i Aarhus , søndag den 25. oktober 2020.
AGF's Nicolai Poulsen nedklægger FC Københavns Victor Fischer og modtager efterfølgende rødt kort i 3F Superligakampen mellem AGF og FC København på Ceres Park i Aarhus , søndag den 25. oktober 2020. Foto: Henning Bagger
Vis mere


Fischer var dog glad for spændingsniveauet i opgøret, hvor også Mikkel Kaufmann måtte forlade banen efter to gule kort.

»Det er sådan, det skal være, synes jeg. Selvfølgelig skal der være en grænse. Men når der ikke er tilskuere, er det fedt, vi selv kan skabe en god stemning for en fodboldkamp: Jeg tror, det var ret underholdende at se på.«

Ifølge Nicolai Poulsen var det hurtigt tydeligt, hvilken kamp det ville blive.

»Det starter tidligt. Det kommer en ond stemning på banen. Da de får straffesparket, sætter det kog i tingene. Det bliver en ond kamp med mange kort. En grim kamp,« siger han.

Han har ikke meget pænt at sige om dommer Mads-Kristoffer Kristoffersens indsats.

»Jeg synes generelt, dommeren mangler noget klasse,« lyder det fra Poulsen, der sætter ord på sit første gule kort, der kom efter en tackling på Mohamed Daramy.

»Jeg føler, jeg spiller situationen færdig med Daramy og venter på, han fløjter. Jeg synes, jeg går efter bolden. Det hidser FCK sig fuldstændig latterligt op over. Dommeren siger, jeg får det gule kort for en konfrontation med 'Zanka', så jeg får ikke gult kort på det med Daramy.«

FCK vandt 1-0 på mål af Jonas Wind.