Det går rigtig stærkt for OBs unge forsvarsspiller Jonathan Khemdee i disse uge. Både på banen og de sociale medier, hvor han nu har flere følgere end klubben.

For nylig var han med det thailandske U23-landshold i Mongoliet, hvor det lykkedes landet at kvalificere sig til næste års asiatiske U23-mesterskaber. Nu tager han endnu et skridt op.

Den 19-årige midtstopper er nemlig blevet udtaget til det thailandske A-landshold. Det skriver bold.dk.

Jonathan Khemdee har tydeligvis gjort det godt for U23-landsholdet. Det vidner ikke bare hans nye landsholdsudtagelse om. Det samme gør hans popularitet på Instagram.

For få uger siden havde han et par tusind følgere, men landsholdsudtagelsen og præstationerne for ungdomslandsholdet har gjort Khemdee til en yderst populær herre i hjemlandet.

I skrivende stund nærmer han sig 26.000 følgere på Instagram. Det er klart flest af OBs spillere. Det er endda flere end OBs egen profil, der har knap 25.000 følgere.

Hans seneste opslag, hvor han skriver 'ses næste år' og har tagget thailands landsholdsprofil og hashtagget U23-mesterskaberne, har fået 15.000 likes og flere hundrede kommentarer. En enkelt fan kalder ham Thailands Virgil van Dijk.

Til sammenligning har Issam Jebali 16.100 følgere, Sayouba Mande 13.200, Emmanuel Sabbi 7.800 og Mart Lieder 7.300 følgere.

Til december skal han med Thailands landshold til slutrunden AFF Suzuki Cup, der spilles hvert andet år. Den kan bedst betegnes som de sydøstasiatiske mesterskaber. Her er Thailand i gruppe med Myanmar, Singapore, Filippinerne og Østtimor.

Andre læser også