Tanken om et Pione Sisto-comeback i FC Midtjylland er ikke længere fjern.

Ifølge den spanske radiokanal Radio Galega, der har hjemme i Galicien og derfor følger blandt andre Celta Vigo tæt, er FC Midtjylland og Celta Vigo blevet enige om en aftale, der sender Pione Sisto hjem til FC Midtjylland.

Radiokanalens journalist Victor López har ifølge flere Twitter-profiler forklaret i radioprogrammet, at der nu foreligger en aftale mellem de to klubber om 25-årige Pione Sisto.

'Beslutningen ligger nu hos spilleren, om han ønsker at vende tilbage til sin tidligere klub,' skriver Noticias Celta på Twitter, hvilket den anerkendte norske journalist Petter Veland har delt med sine følgere.

Pione Sistos fodboldfremtid har der været meget tvivl om i de seneste måneder. Meget tyder på, at den i hvert fald ikke ligger i Celta Vigo, efter han havde raget sig uklar med klubbens ledelse, da han i trodsede sin arbejdsgiver og de spanske myndigheders anbefalinger om ikke at krydse landets grænser under corona-epidemien.

Celta Vigos træner, Oscar Garcia, tog ham til nåde i starten i juni, men efter coronapausen blev det ikke til meget spilletid. Kun i La Ligas sidste runde blev det til en startplads.

Derfor har det længe lignet et farvel til klubben på den spanske nordvestkyst, og tanken om et comeback i FC Midtjylland blussede for alvor op for halvanden uges tid siden.

Her var det sidste runde i Superligaen, og Pione Sisto var på besøg på MCH Arena, hvor FC Midtjylland kunne løfte trofæet som danske mestre.

Og her var FC Midtjylland-lejren ikke sen til at byde deres tidligere stjerne velkommen hjem, hvis han skulle ønske det.

»Lad os endelig få Sisto tilbage, han er en fantastisk spiller, og senest han var her, var han jo magisk,« sagde Erik Sviatchenko om sin tidligere holdkammerat.

Pione Sisto har formentlig været i Danmark i længere tid, for i weekenden troppede han op hos sin barndomsklub Tjørring IF, som han spillede for fra 2002-2010. Her var han med til en træning med klubbens bedste hold, der spiller i Danmarksserien.

Så noget tyder altså på, at Pione Sisto igen kan bliver Superliga-spiller. Hvis han vil.