Lars Høgh er desværre inde i den terminale fase af sin kræftsygdom, så det er med at nyde ham og hylde ham, mens vi har stadig har ham hos os.

Det gjorde alle fansene på Brøndby Stadion op til kampen mellem mestrene og Randers.

Brøndby-målmand Mads Hermansen, som Lars Høgh har trænet i sit virke som målmandstræner i klubben, er blot én af mange, der er berørt af situationen.

»Han betyder jo meget. Det er hårdt at se ham, som han har det nu. Det er svært at sige noget, for han er et fantastisk menneske,« siger Mads Hermansen, der lader legenden styre dialogen mellem dem.

Lars Høgh.
Lars Høgh. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

»Det er jo klart, at han og familien skal have noget plads og nyde tiden med hinanden, så jeg snakker med ham, når han har tid og lyst, og det passer ind hos ham,« forklarer den unge Brøndby-keeper, der i slutsekunderne af kampen mod Randers havde en feberredning, Lars Høgh med sikkerhed ville anerkende.

Derfor skulle han også lige se, om der var kommet en besked på telefonen efter endt presseseance med journalisterne.

»Jeg skal lige ned at tjekke. Jeg besøgte ham i går, og det var dejligt at se ham,« lyder det fra Mads Hermansen, der i løbet af 1-0-sejren over Randers fik bandage om hovedet efter et slag til hovedet.

Han fik sig en såkaldt 'Wieghorst'.

»Det er første gang, jeg prøver det, så det var meget sjovt. Det var bare et lille slag. Det blødte bare lidt, men det var ikke det store, så det er fint,« siger han og deler sin oplevelse af Randers' tryk mod Brøndby-målet i slutningen af kampen:

»Selvfølgelig var der et tryk, men jeg synes, at vi står godt imod hele vejen igennem, og vi bakker alle hinanden op nede bagved og ved, at vi alle løser vores opgaver, så jeg tror ikke, at vi oplever så stort et tryk, som man måske gør udefra, men det var fedt, at vi holdt stand.«

Med sejren overvintrer Brøndby på tredjepladsen.