Lyt til artiklen

Forestil dig, at du har fået billetter til at se dit yndlingshold spille, og at du herefter tilbagelægger 31 timers rejsetid for så at finde ud af, at kampen er aflyst.

Sådan havde en amerikansk Tottenham-fan det søndag, da London-klubben skulle have mødt Burnley på udebane.

For kort inden kampstart blev det nemlig besluttet, at kampen ikke kunne afvikles på grund af et enormt snefald.

Og derfor måtte Tottenham-fanen Ken Saxton og hans bedre halvdel rejse slukørede hjem fra England – efter at have rejst hele vejen fra Texas, USA.

Ken Saxton og hans bedre halvdel på vej til London.
Ken Saxton og hans bedre halvdel på vej til London. Foto: Screenshot Twitter/SaxyKeN17
Vis mere

En rejse på 31 timer. Uden søvn.

Det viser et opslag fra Tottenham-fanen på Twitter. Her havde han inden opgøret stolt forklaret sine følgere, at han var på vej til England for at se sit yndlingshold spille.

Og efter aflysningen af kampen er opslaget da også gået viralt. Så meget, at Tottenham-stjernen Harry Kane efterfølgende har rakt ud til den skuffede fan.

'Jeg er lige blevet gjort opmærksom på det her opslag, og jeg føler virkelig med dig. På grund af din dedikation, vil jeg gøre det godt igen, og derfor vil jeg gerne invitere dig til en hjemmekamp som min gæst, næste gang du er i London,' skriver fodboldstjernen på Twitter.

Søndagens kamp blev aflyst på grund af vildt snevejr.
Søndagens kamp blev aflyst på grund af vildt snevejr. Foto: CRAIG BROUGH
Vis mere

Efter Tottenham-anførerens gestus har søndagens virale hovedperson da også kommenteret angriberens besked.

'Mange tak, Harry. Det er virkelig alt for meget. Vi vil med glæde tage imod dit tilbud. Tak til alle fans, der har henvendt sig. Det er virkelig utroligt,' skriver Ken Saxton på det sociale medie.

Søndagens kamp på Turf Moor skulle have været afviklet klokken 15 dansk tid, men efter adskillige frivillige i flere timer forgæves havde kæmpet med at rydde banen for sne, blev kampen aflyst.

Det er endnu ikke meldt ud, hvornår den aflyste Premier League-kamp i stedet skal afvikles.