Brøndby har lagt krisen bag sig, og mestrenes sejrsstime fortsætter. Men kan de gå hele vejen igen?

Det debatterede panelet i denne uges udgave af 'Fodbold FM', som ikke var overbevist om, at Brøndbys nuværende form er langtidsholdbar efter vinterpausen.

»De er ved at finde sig selv efter, at de kom sent ud af starthullerne. Relationerne er tilbage ligesom sidste år. De spiller godt og med en stor intensitet. Så de skal regnes med i guldfeltet. Men forskellen på i år og sidste år er, at de skal indhente to hold, som har flere muskler end dem, og det kan komme til at se tyndt ud, hvis de sælger nogle profiler i vinterpausen,« siger Morten Crone.

Senest sejrede Brøndby med 2-1 i den svære topkamp på udebane mod FC Midtjylland, ligaens førerhold, som de blågule nu halter syv point efter. Også FCK er foran Brøndby – med tre point.

Kris Stadsgaard mener af den grund ikke, at Brøndby, som ellers har vundet fem kampe i streg, kommer helt til tops i denne sæson.

»Brøndby kommer ikke til at blive danske mestre. De har overpræsteret på det seneste. Nu kommer vinterpausen, og hvis de sælger Andreas Maxsø og Mikael Uhre, så får de det svært,« siger den tidligere Superliga-profil.

Hør hele debatten om Brøndbys guldmuligheder i videoen herover, hvor også fodboldjournalist Thomas Pyndt deltog.

'Fodbold FM' er B.T.s podcast om fodbold – og kun fodbold. Vært er Steffen Gronemann. Følg 'Fodbold FM' på Facebook og på Twitter.