Mathias 'Zanka' Jørgensen var naturligt nok ikke i det bedste humør, da han efter søndagens 4-0-nederlag til FC Midtjylland skulle sætte ord på skuffelsen.

Men det var tydeligvis ikke kun spillet på banen, han var utilfreds med.

I interviewet med TV3 Sports Jon Pagh var han således heller ikke begejstret for spørgsmålene, der blev stillet. Du kan se hele interviewet øverst i artiklen.

»Jeg er ærgerlig. Det var ikke det, vi havde håbet på,« sagde FC Københavns rutinerede forsvarsspiller, inden TV3 Sports reporter spurgte:

»Men du må også være mere end ærgerlig? Er man ikke ekstremt skuffet som FC København-spiller, når man lige har fået ny cheftræner, og så kommer man til Herning og taber 4-0?,« spurgte han.

Til det svarede 'Zanka':

»Nu lægger du ordene i munden på mig. Stil mig et andet spørgsmål, så skal jeg måske nok komme med nogle ting, som ikke er så forudindtagede.«

TIl sidst gør han det også klart, at sæsonen stadig er ung.

»Det er tidligt på sæsonen. Det er med en ny træner, og vi spiller et helt nyt system i dag, så det behøver jo ikke været en dommedagssamtale, vi står med her. Jeg forstår godt, at I skal stille spørgsmål, men så slemt er det heller ikke. Vi har tabt 4-0 før, og trods det kan vi komme videre,« sluttede 'Zanka'.

FC København fik søndag aften også en udmærket start på opgøret i, hvad der var Jess Thorups Superliga-debut for hovedstadsklubben, men efter en halv time ændrede kampen karakter.

FC Midtjylland kom hurtigt på 2-0, og så sig derefter ikke tilbage. Du kan læse B.T.s dom over opgøret lige herunder.