Det hele var stort set på plads, og FC Københavns målmand Jesse Joronen kunne så småt begynde at øve sig på at sige 'buongiorno' og 'grazie' for de mange penge. Men der var lige et problem.

For mens italienske Brescia havde givet udtryk for at være klar til at sende op mod fem millioner euro – eller 37 mio. kr. – mod København for at få sendt den finske målmand den anden vej, kom der pludselig noget i vejen.

Brescia manglede nemlig en vigtig licens for at kunne lægge de penge, og derfor blev FC København ifølge B.T.'s oplysninger foreslået en lidt anden og noget mere alternativ måde at få betalingen på.

Det blev et nej tak og med en besked til Brescia om at komme tilbage, når italienerne havde fået styr på deres del. Derfor venter FC København altså nu på at se, om Brescia vender tilbage med pengene for at få fat i Jesse Joronen.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Københavnerne har i hvert fald fået indikationer på, at Brescia nu har fået styr på sin del, men om de stadig ønsker at bruge pengene på Jesse Joronen, ved FC København altså endnu ikke med sikkerhed.

Lige nu er målmanden med på de danske mestres træningslejr i Bad Radkersburg, hvor FCK arbejder på at være helt klar til superligapremieren mod OB i weekenden.

Så er det op til Brescia – eller FCK-manager Ståle Solbakkens tålmodighed – om Jesse Joronen spiller den kommende sæson i Superligaen eller i Serie A.

Skulle det blive til et salg af Joronen, vil FC København score en god gevinst efter bare et år med finnen i buret.

Jesse Joronen kom til klubben inden den forgangne mesterskabssæson, og han blev købt for lige omkring en million euro hos AC Horsens.

Der er dermed tale om en mulig femdobling af prisen på Jesse Joronen, men en god procentdel af transfergevinsten vil i givet fald skulle sendes videre til Bo Henriksen og Horsens.

Men det kræver altså lige, at Brescia stadig vil betale prisen for FC Københavns målmand – og på den rigtige måde.

Det kan du høre meget mere om i ugens Transfervinduet, hvor panelet også taler om FC Københavns mulige jagt på en venstre back, Brøndbys bud på endnu en nordmand og meget mere.