Brøndby hentede i den forgangne uge den norske Tobias Børkeeiet i Stabæk.

Og står det til vestegnsklubben, får den unge nordmand snart følgeskab af en landsmand.

Det drejer sig om den 21-årige U21-landsholdsanfører Birk Risa fra Odds Ballklubb.

I B.T. Sports ugentlige fodboldpodcast, Transfervinduet, fortæller panelet, at Brøndby har lagt et nyt bud på den unge venstreback, efter at et første bud blev afvist. HØR HELE PODCASTEN NEDERST I ARTIKLEN.

Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Det nye bud skulle angiveligt ligge på fire millioner kroner. En million mere end det oprindelige bud. B.T. har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Odds Ballklubb.

21-årige Birk Risa har tidligere spillet ungdomsfodbold i tyske FC Køln. Her spillede han på angriberpositionen, men i dag huserer han på venstrebacken.

I podcasten fortæller panelet desuden, at Brøndby også pønser på at rense lidt ud i truppen. Og her står angriberen Ante Erceg og midtbanespilleren Josip Radosevic angiveligt tættest på udgangen.

Derudover vendes den forgangne uges heftige transferaktivitet også – bl.a. med nyt om FC København, Andreas Skov Olsen og Mathias Jensen.

'Transfervinduet' er B.T.'s ugentlige fodboldpodcast, der kommer ind under huden på det danske – og til tider udenlandske – transfermarked. Her dyrkes de reelle transferer, transferrygterne og ikke mindst al transfer-sladderen.

Fokus er på Superligaen og danskerne i udlandet, og der afsløres masser af detaljer fra de store transferer. Og hvis du har et saftigt transferrygte, så post det på Twitter eller Facebook med #andellerej, så undersøger panelet sagen, ringer til de relevante og drøfter det i podcasten.

Andre læser også