Så er der gang i transfermøllen i F.C. København.

Hovedstadsklubben henter Robert Mudražija fra den kroatiske klub NK Osijek. Det oplyser F.C. København på klubbens hjemmeside.

Robert Mudražija spiller på det kroatiske U21-landshold, og han skal nu rejse til Dubai, hvor han skal igennem det obligatoriske lægetjek.

Efterfølgende skal han også gennemgå de sidste detaljer omkring de personlige forhold, og derefter slutter han sig til resten af truppen, der netop nu er i Dubai på træningslejr.

Allerede i sidste uge kunne B.T. Sports journalist Michel Wikkelsø Davidsen i podcasten 'Transfervinduet' fortælle, at løverne havde en spiller i kikkerten.

»Der er tale om en kroatisk midtbanespiller. En udviklingsspiller, som skal kunne noget fremad banen især, og som er købt ind som en udviklingsspiller, som kan tåle at sidde på bænken i starten,« lød det fra Wikkelsø Davidsen.

Herfra lød det desuden, at Ståle Solbakken havde besøgt den unge kroat, og at det blot var et spørgsmål om tid, før klubberne forhandlede sig frem til en pris.

Klubben er som nævnt i disse dage på træningslejr, men der går ikke længe, før vi kan få Robert Mudražija at se i Superligaen. For kampene i den bedste danske række starter om halvanden uges tid, og første opgave for Ståle Solbakkens mandskab er søndag den 10. februar, hvor OB kommer til Telia Parken.