Man kan ikke være i tvivl om, at Brøndby er meget utilfreds med Disciplinærudvalget, der på eget initiativ har taget sagen om Sigurd Rosted og den smadrede rude på Brøndby Stadion op.

Tirsdag kom det frem, at den norske midterforsvarer har fået en dags karantæne for at lade frustrationerne få frit løb i forbindelse med sit røde kort i kampen mod FC Midtjylland.

I forvejen sad han ude mod AaB som konsekvens af udvisningen, og nu må Brøndby også undvære spilleren, der har været i stærk form i de første kampe, mod OB.

»Vi er utrolig ærgerlige over, at vi må undvære Sigurd mod OB. Vi kan konstatere, at dommerteamet til kampen valgte ikke at indberette det, så det er udelukkende Disciplinærudvalget selv, der på baggrund af de artikler, der blev bragt i dagene efter kampen, har valgt at gøre en sag ud af det,« lød den umiddelbare reaktion fra cheftræner Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Efter torsdagens pokalkamp mod Ledøje/Smørum fik han sat lidt flere ord på sit syn på den sag.

»Jeg synes, man skal huske på, at fodbold er følelser. Hvis det udvalg, der kalder sig Disciplinærudvalget synes, vi skal tage det ud af fodbolden, så dræber vi fodbolden. Den bliver kedelig. Jeg synes da også, det, Sigurd får lavet, er noget rod. Han skal ikke gøre det, men skal det koste en karantænedag ekstra? Det synes jeg ikke. Jeg synes, det er noget pjat,« sagde han lidt mere spidst til TV3 Sport.

Niels Frederiksen er ikke den eneste i og omkring Brøndby, der er lodret uenig i den ekstra karantænedag.

En genial Instagram-kommentar fra klubben er således noget, rigtig mange mennesker har reageret på.

Onsdag lagde DR nemlig et Facebook-opslag op med fra en ishockeykamp, hvor en glasbande går i stykker efter en jubelscene, og her kom klubben med en kommentar, der har fået grinene frem hos en masse mennesker.

»Det ligner en spilledags karantæne,« skriver Brøndby efterfulgt af en smiley med en lynlås.

Den kommentar har fået over 3.000 reaktioner, og det er ikke til at tage fejl af, at klubbens SoMe-afdeling ramte skiven lige så godt som Rosted.