Klasseforskel.

Det er ordet, som AGF-cheftræner bruger om kampen mod FC Midtjylland søndag eftermiddag, som AGF tabte med 4-0.

Det var som altid en bundærlig David Nielsen, der mødte pressen efter kampen.

»FC Midtjylland straffer os benhårdt, og de har et helt andet tempo i starten af kampen. De scorer meget nemt på os i dag gennem deres kvaliteter. Vi holder det simpelthen ikke kompakt nok. Der er bare klasseforskel. De er skarpere, og de har et helt andet tempo, end de hold vi har slået.«

Han foralte også, at nederlag, som det AGF rendte ind i søndag eftermiddag, bare kan ske i fodbold, og at det er en del af det.

»Disse nederlag kan ske. Vi mangler at være helt stærke nok til at forstå, hvad det er for en kamp, vi skal spille. Hvis ikke du er 100 procent tikkende på alle cylindere mod de bedste hold, så kan det, der sker i dag ske,« sagde David Nielsen og fortsatte.

»Nogle gange er fodbold ydmygende. Det var ikke godt nok i dag, og der er mange ting, vi skal se på og gøre bedre. I dag var en dårlig dag for os.«

David Nielsen har heldigvis en ekstra uge at se tingene igennem. Der er nemlig landsholdspause, og derfor er AGFs næste kamp først 18. oktober, når AaB kommer på besøg på Ceres Park.