Dame N'Doye stopper i FC København. Angriberen får ikke forlænget sin kontrakt i klubben.

FCK-manager Ståle Solbakken har ellers tilbudt flere kontrakter til angriberen, der dog har valgt at takke nej til de tilbud, han er blevet præsenteret for.

»Vi havde også et ønske om at beholde ham i klubben et år endnu trods de alvorlige skader, men han har takket nej til de tilbud om kontraktforlængelser, vi har fremlagt. Her har vi tilbudt både en kortvarig aftale, så han kunne spille med mod Basaksehir, og en forlængelse frem til næste sommer.«

»Det er klart, at de alvorlige skader og hans alder har gjort, at vi har måttet være ansvarlige i forhold til økonomien i det, men vi har strakt os så langt, vi overhovedet kunne i den nuværende situation, og vi har givet et godt og fair tilbud, mener vi,« siger Solbakken til FCK's hjemmeside.

Dog er der ingen sure miner hos nordmanden.

»Vi er kede af, at vi ikke har kunnet nå til enighed, men vi har været igennem meget sammen, og vi skilles som venner med masser af respekt for hinanden.«

»Der var en del, der undrede sig, da vi hentede N'Doye tilbage til FCK for et par år siden, men han har vist, at han er en spiller på højt internationalt niveau, når han er skadesfri. Samtidig er han en leder i kraft af sin styrke og mentalitet. Vi kommer til at savne ham i klubben, men døren vil altid være åben for ham,« lyder det fra Solbakken.

Dame N'Doye spillede sin sidste kamp for københavnerne i weekenden, da han var med til at sikre sølvet for klubben med sin matchvindende scoring mod FC Nordsjælland. Her vandt FCK 2-1.

N'Doye havde sin første periode i klubben fra 2009 til 2012, hvor han efter en svær start slog igennem med bravour. Siden gik turen til Rusland, England og Tyrkiet, inden han gjorde et opsigtsvækkende comeback i København i 2018.

Det blev hurtigt en succes med masser af mål i den første sæson. Siden blev opholdet forpurret af skader, og nu er det endegyldigt slut for angriberen.