Lyngby er i store problemer for tiden.

Klubbens eksistens er truet, efter ejerne fra Hellerup Finans tidligere i januar drejede nøglen om og opsagde samtlige medarbejdere. Siden da har bestyrelsesformand Torben Jensen arbejdet på at sælge Lyngby - og det skal gerne ske inden slutningen af januar, så klubben ikke begæres konkurs.

Og midt i redningsaktionen er en gammel kending af Superligaen dukket op.

LÆS OGSÅ Transferbombe på vej: Real Madrid må købe Neymar til sommer - på en betingelse

Den tidligere FC København-storaktionær og siden bestyrelsesformand i Brøndby Aldo Petersen har nemlig været en flittig gæst i Lyngby de seneste dage. Ifølge BTs oplysninger har Aldo Petersen da også meldt sig ind i kampen om at redde den konkurstruede Superliga-klub, men kilder tæt på forløbet fortæller også, at det lige nu er for tidligt at sige, om det ender med Aldo Petersen i en stor rolle i Lyngby.

Aldo Petersen ønsker ikke selv at hverken be- eller afkræfte sin interesse i Lyngby Boldklub, da BT spørger til det.

»Lige nu er der ikke nogen kommentarer,« siger Aldo Petersen.

Kan du sige, om du er interesseret i at blive en del af fremtidens Lyngby?

»Nej, det kan jeg ikke. Jeg holder ved det her. Jeg skal nok give lyd fra mig, hvis der kommer mere kød på den her sag.«

Lyngby kæmper lige nu for at samle penge ind til den sidste dag i måneden, hvor lønninger skal falde til både spillere og medarbejdere, mens der også er kreditorer, som skal betales. Ifølge formand Torben Jensen mangler man lige nu syv millioner kroner for at kunne køre videre, som han fortalte i BT i sidste uge.

Det beløb håber og tror man stadig på at kunne skrabe sammen i Lyngby inden månedens udgang, men derfra er det så, at Aldo Petersen begynder at dukke op. Rigmanden, der har en stor forkærlighed for fodbold, har ifølge BTs oplysninger brugt en del tid omkring Lyngby de seneste dage, men der er mange ting, der skal falde på plads, før Aldo Petersen - eller andre interesserede - kan komme til.

Fra kilder tæt på forløbet omkring Lyngby lyder det, at der er en "vanskelig sammensætning i Lyngby, som det ikke er nemt at løse op for". Med en deadline på onsdag er der dog heller ikke meget tid at arbejde i for Torben Jensen og Lyngby. Og det er slet ikke blevet nemmere af, at også DBU har krævet oplysninger om, hvad der foregår i Lyngby - i forhold til klubbens licens.

Uret tikker i Lyngby, men måske kan Aldo Petersen blive den helt store redningsmand.

BT har forsøgt at indhente en kommentar fra Lyngby-formand Torben Jensen, men uden held.