Forandringens vinde blæser over AaB her tirsdag aften.

Ifølge B.T.'s oplysninger vil nordjyderne onsdag præsentere klubikonet Thomas Augustinussen som ny mand i trænerteamet - som et led i en 'trænerrokade'.

Som B.T. forstår det, vil Augustinussen være en del af AaB's trænerteam i resten af sæsonen

Hvad 'trænerrokaden' præcist indeholder, står endnu uklart. Det vides heller ikke, om det får betydning for cheftræner Jacob Friis.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Men faktum er, at AaB har fået en elendig start på Superligaen efter corona-pausen. Det er blevet til lutter nederlag i de seneste fire Superliga-kampe. Senest tabte nordjyderne hele 0-4 hjemme mod FC Nordsjælland. Dette skulle præge stemningen i truppen, som er ramt af de dårlige resultater.

Dog kan klubben glæde sig over udsigten til en pokalfinale mod Sønderjyske. Den spilles om en uges tid i Esbjerg.

B.T. har været i kontakt med Thomas Augustinussen, som ingen kommentarer har til avisens oplysninger.

Og direktør Thomas Bælum vil heller ikke drøfte den kommende rokade med B.T.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

»Det har jeg ingen kommentarer til,« lyder det.

Heller ikke Jacob Friis ønsker at bidrage med en kommentar - han henviser i stedet til AaB's sportschef, Inge André Olsen

Avisen har ikke kunnet få fat i den norske AaB-sportschef.

39-årige Thomas Augustinussen er et sandt AaB-ikon. Han har spillet over 400 kampe for klubbens førstehold. Og da støvlerne blev lagt på hylden i sommeren 2016, fortsatte han som en del af klubbens trænerstab.

I januar 2019 vinkede han dog farvel til fodbolden til fordel for et job i forsikringsbranchen. Men nu er han altså tilbage hos de bolsjefarvede.