Brøndby kommer ud med et minus på ti millioner kroner på bundlinjen for første halvår af 2021.

Det har Superliga-klubben offentliggjort torsdag morgen.

Det fremgår dog af regnskabet, at klubben fastholder sine forventninger om et overskud i niveauet 65 millioner kroner til 95 millioner kroner for hele året.

Det skyldes blandt andet deltagelsen i Europa League, som giver en stor økonomisk gevinst – og de penge er ikke med i halvårsregnskabet.

Ligeledes skriver klubben i regnskabsmeddelelsen, at forventningerne til årets resultat er blevet positivt påvirket af salget af profilen Jesper Lindstrøm.

»Vi står i dag på et økonomisk fundament, der er mere solidt end længe,« siger direktør Ole Palmå til klubbens hjemmeside.

»Det har givet os mulighed for, at vi over de kommende år kan fortsætte vores investeringer i forretningen, stadionfaciliteterne samt i vores sportslige sektor,« fortsætter han.

I regnskabsmeddelelsen fastslår Brøndby ligeledes, at man trods en elendig start på Superligaen fortsat har en målsætning om at ende i top-3, hvilket samtidig er et krav for, at klubbens økonomiske forventninger kan indfries.

Og fodbolddirektør Carsten V. Jensen er sikker på, at holdet er på rette vej trods en øjeblikkelig ottendeplads.

»Nu står vi så i en ny sæson, hvor vi hen over sommeren har haft udskiftninger i truppen, og nye spillere skal finde sig til rette.«

»At vi fortsat har høj kvalitet i truppen, viste sejren for nylig mod FC Midtjylland, og i takt med, at spillertruppen bliver indarbejdet og finder hinanden, vil vi også udvikle os på resultatsiden,« siger han til Brøndbys hjemmeside.