Noget tyder på, at der er godt gang i telefonerne på kontoret i FC Midtjylland.

De danske mestre har således flere potentielle salgsemner i truppen, og her er 22-årige Evander én af dem. Interessen skulle således være stor for den unge kreatør, og nu har ingen ringere end Atlético Madrid meldt sig ind i kampen.

Det skriver den portugisiske avis A Bola samt den spanske avis Mundo Deportivo.

Tidligere er det blevet beskrevet, hvordan Valencia skulle have kontaktet brasilianerens repræsentanter, mens FC Porto også længe har set sig varme på FC Midtjyllands profil.

Ifølge A Bola er det netop Porto, der er mest interesseret i midtjydernes juvel, men her skulle der være opstået en væsentlig knast i forhandlingerne.

De danske mestre forlanger nemlig ifølge mediet en pris på omkring 75 millioner kroner, og det har fået portugiserne til at tøve.

Klubben er nemlig hårdt ramt på økonomien på grund af coronakrisen, og derfor overvejer klubben nu at sende en eller flere spillere den anden vej.

Det er dog ikke noget, man har fået indikationer af, om Claus Steinlein og resten af FCM-ledelsen overhovedet er interesseret i.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

I kulissen lurer samtidig Atlético Madrid, der nu skulle have noteret Evanders navn på transfer-blokken over mulige emner.

Evander scorede ni mål og lavede 11 oplæg i 33 kampe for FC Midtjylland i den netop overståede sæson.

Den unge brasilianer ankom til Herning i 2018, efter han i tre år tørnede ud for for Vasco da Gama i hjemlandet.