For tredje kamp i træk var OB-profilen Bashkim Kadrii henvist til en startplads på bænken i fynboernes nederlag søndag aften i Brøndby, hvor hjemmeholdet scorede til 2-1 i sidste minut.

Kadrii, der har været igennem – og fortsat er i – en længere scoringskrise, var fravalgt til fordel for Max Fenger på toppen. Det på trods af, at Kadrii vel nok er en af OBs mest løntunge spillere.

»Hvad har det med sagen at gøre?«, lød det grinende fra OB-cheftræner Andreas Alm efter kampen, inden han spurgte om at få spørgsmålet igen.

»Jeg har en arbejdsopgave, der består i at udtage holdet. Jeg udtager mit hold for at vinde kampen, og jeg vælger de spillere, jeg tror, kan vinde kampen,« fortsatte han.

Andreas Alm fremhævede, at han i starten af sæsonen fik samme spørgsmål, da det var Bashkim Kadrii, der spillede, mens hollandske Mart Lieder sad på bænken.

Det gør hollænderen i øvrigt stadig det meste af tiden.

»Vi har fået noget andet med Max (Fenger, red.). Han arbejder hårdt i et andet tempo. Når vi ikke får point fra vores 9'ere, prøver vi at finde andre veje frem. Det er ganske naturligt,« forklarede cheftræneren.

»Der findes også andre profiler på holdet, og det er godt, at Max er en spiller fra eget akademi.«

Bashkim Kadrii er ikke i hopla for tiden.
Bashkim Kadrii er ikke i hopla for tiden. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Bashkim Kadrii, der netop har rundet 200 kampe i den stribede trøje, kaldte det for en 'lortesituation'.

»Det er frustrerende, men jeg må finde mig i det. Andreas bestemmer, hvem der spiller, og det gør jeg ikke lige nu. Det er noget lort, og det er frustrerende,« sagde han efter kampen.

Ifølge Kadrii har han og Alm ikke haft den store dialog om situationen.

»Nej, jeg har ikke haft den helt dybe samtale med ham,« sagde angriberen, der fokuserer på sig selv, og hvordan han kan komme tilbage i målform.

Han erkendte desuden, at han ikke har spurgt sin træner om en forklaring på de tre bænkpladser i træk.

Andreas Alm var klar i mælet omkring kampens resultat.

»Nej, vi burde ikke have vundet,« lød det tørt.

»Vi er her for at vinde, så det spiller ingen rolle, at vi mister et point til slut. Jeg kan ikke bruge præstationen til noget.«

»Hvis det over tid leder til noget i fremtiden, kan jeg, men ellers kan jeg ikke. Nul point eller et point gør ikke den store forskel mod Brøndby. Vi er her for at hente tre point,« sagde Alm og erkendte, at det nu er en meget svær opgave at komme i top seks.

Han mener, at OB fortsat kan hente Brøndby, men at det bliver vældig svært.

»Brøndby har nu et hold, som er mere solidt end tidligere på sæsonen.«

Andre læser også