AGFs nye hjemmebanetrøje er blevet mere end godt modtaget af byens fans.

Faktisk har klubben aldrig solgt så mange trøjer på så kort tid.

Det fortæller kommunikationsansvarlig i AGF, Søren Højlund Carlsen, til B.T. Aarhus.

»Vi har solgt 1100 trøjer i butikken på stadion og igennem vores webshop, siden vi lancerede trøjen onsdag og frem til søndag. Vi har aldrig prøvet at sælge så mange trøjer på så kort tid. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for.«

Antallet af solgte trøjer er dog formentlig højere, da tallene fra diverse butikker i byen ikke er kommet endnu.

Trøjen er også udsolgt i alle almindelige størrelser, men der er stadig børnestørrelser og enkelt voksenstørrelser.

Står du og ønsker en trøje i en af de størrelser, der er udsolgt, så kommer du dog til at vente længere end først antaget.

De nye forsyninger er nemlig ramt af en fragtkrise, der også har ramt leverandøren Hummel.

Over hele verden er der udfordringer med at få fragtet varer over både land og i luften i den globale shippingbranche, der har svært ved at følge med den buldrede verdensøkonomi og samtidig lider under flaskehalse, efterslæb fra covid-19 og manglende kapacitet.

»Det er et globalt problem som vi i AGF er helt uden skyld i, men som nu også rammer os, og vi kan kun beklage overfor de fans, der nu må vente på trøjen. Sammen med hummel arbejder vi på højtryk for at få vores leverancer hurtigere til Aarhus og vi gør alt vi kan for, at der igen kan komme hjemmebanetrøjer på hylden,« siger butikschef i AGF Fanshop, Clemen Christensen til AGFs hjemmeside.

Forsinkelsen betyder, at Hummel forventer, at de nye forsyninger først vil være at finde i Aarhus om en måneds tid.

Derfor opfordrer AGF Fanshoppen til, at man bestiller trøjen online nu, så man er sikret en, når trøjen igen er på lager.