Hvide pavillontelte, små boder med grillpølser og øl - alkoholfri - og transportable toiletter.

Det lyder som opskriften på en mindre festival, men torsdag var det i anledningen af Superligaens genstart, og Tangkrogen i Aarhus lagde plads til drive-in-storskærmsarrangement en længere spytklat fra Ceres Park, hvor AGF og Randers spillede.

Flere hundrede biler med et sted mellem to og fem i hver havde fundet vej til arrangementet for at få sig en bid fællesskabsstemning sammen med fodbolden.

»Jeg synes, det er rigtig fint, når man ikke kan være der selv. Lyden er fin, og man kan godt se,« siger Miguel Nissen, der endda sad på nogle af de bagerste rækker.

Asger Jon Vistisen og Miguel Nissen.
Asger Jon Vistisen og Miguel Nissen. Foto: Rasmus Laurvig/Byrd
Vis mere

Sammen med kammeraten Asger Jon Vistisen er han sæsonkortholder og ofte til stede på ved hjemme- og udebanekampe.

De to havde givet 200 kroner for at komme ind, hvilket var halv pris, da de netop er sæsonkortholdere. Andre har betalt 400 kroner for at være til stede.

»Jeg synes måske, det er lidt dyrt. Selvom vi får halv pris, så føles det stadig lidt, som om man betaler to gange for at se den samme kamp. Men når det så er sagt, vil jeg gerne rose klubben for overhovedet at gøre noget,« siger Asger Jon Vistisen.

Et par rækker fremme sidder Nicolai Hartmann på bagsædet af bilen, der også indeholder tre af hans bedste kammerater.

Fire gutter i en bil. Fra venstre: Troels Elbo, Mikael Christiansen, Nicolai Hartmann og Martin Elbo.
Fire gutter i en bil. Fra venstre: Troels Elbo, Mikael Christiansen, Nicolai Hartmann og Martin Elbo. Foto: Rasmus Laurvig/Byrd
Vis mere

Han har 30 års fødselsdag og fejrer den i bilen med Pepsi Max og alkoholfri øl, da der ikke bliver solgt noget med procenter i. Han kommer dog gerne en anden gang, hvis han ikke snart må komme på stadion.

»Jeg synes, det er en fremragende måde at vise opbakning til fodboldklubben på. Vi sad og snakkede om det inden kampen, at det er helt vildt, så mange frivillige kræfter, der står bag AGF til at sætte alt det her op.«

»Jeg går også ud fra, der er mange frivillige og foreninger, der støtter op om det. Det er fedt bare at kunne trille ind og nyde det,« siger han.

Kampen mellem AGF og Randers endte 1-1.

Overblik over Tangkrogen.
Overblik over Tangkrogen. Foto: Rasmus Laurvig/Byrd
Vis mere

Nervøs fan.
Nervøs fan. Foto: Rasmus Laurvig/Byrd
Vis mere

Foto: Rasmus Laurvig
Vis mere