Tirsdag blev vinderne af denne sæsons MLB World Series i den amerikanske baseball-liga fundet. Los Angeles Dodgers løb med sejren over Tampa Bay Rays, og det gav anledning til jubel.

Men en af holdets spillere så stort på coronareglerne. Justin Turner blev nemlig testet positiv for coronavirus og måtte hives ud midt under kampen. Det skriver New York Post.

Alle spillerne testes inden hver kamp, og resultaterne plejer også at være klar før kampenes start. Men Justin Turners test måtte i første omgang erklæres inkonklusiv.

Senere viste det sig dog, at den var positiv, og dermed måtte Turner hives ud af kampen, til stor forbløffelse for alle involverede.

Justin Turner ses her med MLB trofæet i sin ene hånd og konen på sin anden side.
Justin Turner ses her med MLB trofæet i sin ene hånd og konen på sin anden side. Foto: TOM PENNINGTON
Vis mere

Rob Manfred, kommisær for MLB, sagde efter kampen, at veteranen blev taget ud af kampen og straks kom i isolation for at mindske smittespredning, men det var noget af et slag i hovedet for kommisæren, da Turner så kom løbende ud for at fejre sejren med resten af holdet.

Her omfavnede han holdkammerater og løftede trofæet. I første omgang havde han mundbind på, men det smed han hurtigt, da der skulle tages billeder af holdet.

Han blev også set kysse med sin kone Kourtney ude på banen, da alle stjernernes koner fik lov til at fejre sejren med dem.

Der var angiveligt ingen tegn på sygdom at spore hos den 35-årige amerikaner, der efter kampen også meldte ud, at han ikke oplevede nogen symptomer overhovedet:

Sammenfaldet med finalen var da også særdeles uheldig timing, da det var den første positive test i ligaen i to måneder. Spillerne testes på daglig basis.

Det var første gang i karrieren, at Turner vandt World Series. Det var dermed den største triumf i karrieren hos den 35-årige, der har spillet 11 sæsoner i MLB. Han har spillet for Los Angeles Dodgers siden 2014.

Baseball er en højtelsket sportsgren i USA, og præmiepengene er heller ikke noget at kimse af.

Holdet der vinder MLB World Series får hvad der svarer til 220 millioner kroner, mens Justin Turner kan se frem til 2,7 millioner kroner alene i præmiepenge. Turner er angiveligt god for cirka 125 millioner kroner.