DR-værten Tina Müller har en særlig grund til at smile lidt stort for tiden.

For hun har nemlig fundet kærligheden, afslører hun nu.

»Jeg har fået en dejlig kæreste, og vi bor også sammen,« fortæller den 43-årige tv-vært jublende til Billed-Bladet uden dog at fortælle, hvem det er, der har vundet hendes hjerte.

Det er ikke kun på privatfronten, det går særdeles godt, for i slutningen af marts kunne hun også afsløre, at hun har fået en stor tjans til sommer.

Det er nemlig Tina Müller, der skal være vært på sommerens OL-dækning hos DR, hvor hun skal styre studiet, som kommer til at ligge på toppen af Experimentarium, der ligger i Hellerup.

»Man kan fornemme nærmest hele København. Jeg glæder mig til at dele udsigten med mine medværter og de mange gæster,« fortalte Tina Müller i den forbindelse.

Udover at være et fast og profileret ansigt hos DR Sporten er Tina Müller også vært på det populære program 'Hammerslag', og hun var også en af værterne ved årets Melodi Grand Prix.

Hun har de sidste år også været fast vært på DRs årlige sportsgalla, der bliver sendt i januar, og har tidligere været ansat hos både TV 2 Sport og TV3 Sport.

Tina Müller var en af værterne på årets 'Melodi Grand Prix'.
Tina Müller var en af værterne på årets 'Melodi Grand Prix'. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Tina Müller har desuden tidligere fortalt meget ærligt om fravalget af børn, efter hun i 2016 stod og skulle tage en beslutning om, hvorvidt hun skulle have et donorbarn eller ej.

Men i sidste ende droppede hun det, fordi følelsen ikke var rigtig. Hun ville ikke have et barn alene.

»Der har været en større ro, fordi jeg fik tænkt det hele så godt igennem. Men når det er sagt, er jeg også bevidst om, at der resten af mit liv nok vil være en sorg i mig over, at jeg ikke blev mor. Det har altid været en drøm for mig. Men det skulle være med udgangspunkt i en kærlighed til et andet menneske. Og sådan blev det bare ikke,« forklarede hun til Femina.