DR har nu løftet sløret for, hvordan sommerens OL bliver dækket på kanalen.

Og det bliver med et særdeles velkendt ansigt i spidsen.

Det bliver nemlig Tina Müller, der også for nylig var vært på årets 'Melodi Grand Prix', som skal være den gennemgående vært hos DR, når OL i Tokyo løber af stablen til sommer. Det oplyser DR på et pressemøde, ligesom det også er blevet afsløret, at OL-studiet kommer til at ligge på toppen af Experimentarium, der ligger i Hellerup.

»Man kan fornemme nærmest hele København. Jeg glæder mig til at dele udsigten med mine medværter og de mange gæster,« siger Tina Müller i et indslag på pressemødet.

Josefine Høgh skal være vært ved årets EM i fodbold på DR.
Josefine Høgh skal være vært ved årets EM i fodbold på DR. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Samtidig fortæller DR, at det bliver Josefine Høgh, der skal være vært på Para-OL, der finder sted fra 24. august til 5. september. Det bliver dog ikke den eneste tjans, Josefine Høgh får under årets store sportssommer, der også byder på masser af fodbold.

For det er også hende, der skal være EM-vært på kanalen under slutrunden, hvor Danmark har flere kampe på hjemmebane i København.

Studiet bliver i Aarhus, hvor gæsterne bliver Flemming Povlsen, Lars Jacobsen, Francis Dickoh og Arnela Muminuvic.

Kommentatorparrene bliver de samme som ved VM i 2018, nemlig Andreas Kraul og Morten Bruun samt Henrik Liniger og Mikkel Bischoff.