Beyonce sagde nej. Ingen billeder.

Da hun optrådte ved Kobe Bryants mindehøjtidelighed skulle fotograferne derfor lægge deres kameraer væk.

Redaktører på de to billedbureauer Associated Press og Getty Images fortæller til New York Post, at de ikke måtte tage billeder af sangerinden, mens hun stod på scenen og fremførte numrene 'XO' and 'Halo'.

»Fotograferne kunne ikke tro det. Det hjælper overhovedet ikke på Beyonces image. Det skader hende og får hende til at ligne en diva. Mindehøjtideligheden handlede ikke om hende,« lyder det fra en kilde, der arbejdede med mindehøjtideligheden, til mediet:

Det var kun muligt at få et billede af Beyonce, da hun forlod mindehøjtideligheden.
Det var kun muligt at få et billede af Beyonce, da hun forlod mindehøjtideligheden. Foto: KEVORK DJANSEZIAN
Vis mere

»De eneste billeder, der dukkede op af hende var screenshots fra tv. Ingen af de andre kunstnere fra mindehøjdtideligheden bad om noget lignende, hverken Christina Aguilera eller Alicia Keys.«

Og der blev holdt godt øje med fotograferne, da Beyonce gik på scenen. Kilden fortæller, at en ansat i Staples Center, hvor ceremonien fandt sted i mandags, holdt skarpt øje med, at ikke ét eneste kamera var rettet mod scenen, da den 38-årige sangerinde optrådte.

Det er slet ikke usædvanligt, at Beyonce har sådan et krav, når hun drager på turne. Det var et valg, hun traf, da der på et tidspunkt dukkede billeder op af hende i knap så flatterende positurer i forbundelse med en Super Bowl-optræden. Læs mere om det her

Kilden mener, at Beyonce burde have gjort en undtagelse i mandags, hvor den store basketballspiller og hans 13-årige datter, Gianni, blev mindet.

Christina Aguilera var på scenen, og det måtte der gerne tages billeder af.
Christina Aguilera var på scenen, og det måtte der gerne tages billeder af. Foto: LUCY NICHOLSON
Vis mere

Også Alicia Keysoptræden måtte gerne foreviges.
Også Alicia Keysoptræden måtte gerne foreviges. Foto: FREDERIC J. BROWN
Vis mere

»Det er så uforskammet over for Kobes familie og fansene. Beyonce er så kontrollerende i forhold til sit image. Vil hun virkelig gøre det til en mindehøjtidelighed? Ikke en gang Michael Jacksons familie gjorde det,« siger kilden.

Ved mindehøjtideligheden i en fyldt Staples Center holdt også Kobe Bryants hustru, Vanessa, en rørende tale. Det samme gjorde tidligere NBA-stjerner som Michael Jordan og Shaquille O'Neal, der dog også fik grinene frem undervejs.

Associated Press og Getty Images fortæller, at det heller ikke var tilladt at tage billeder af Kobe Bryants børn.

Øverst i artiklen kan du se højdepunkter fra mindehøjtidligheden. Her er det også muligt at få et kort glimt af Beyonces optræden.