Advarsel! Voldsomme billeder.

Sveden driver ned ad ryggen på én, og hårene rejser sig, når man ser den frygtelige skade, Chris Weidman har pådraget sig.

Kampen mod Uriah Hall udviklede sig til et modbydeligt mareridt for den 36-årige UFC-kæmper, da han brækkede benet i et uhyggeligt brud, hvor skinnebenet brækkede midt over.

Det skete, da han forsøgte sig med et low-kick, men nu er der nyt fra Chris Weidman, der har lagt en video op på Instagram af det smadrede ben. Du kan i øvrigt se en video af skaden øverst i artiklen (Vi skal dog advare om voldsomme billeder).

I videoen, som du kan se herover, ser man de forskellige, voldsomme sår, hvor Weidman er blevet syet. Der sidder to ved hans knæ, to ved anklen, og da kæmperen løfter op i sit ben med hjælp fra armene, viser han voldsomme sting på sin læg.

'Snittet bag på min læg er, fra da jeg trådte ned, og knoglen gik gennem min lægmuskel og min hud,' skriver Chris Weidman.

Derudover har han lagt en story op på sin profil, hvor man tydeligt mærker desperationen og bedrøvelsen.

'I dag er virkelig nedtur. Rigtig meget smerte,' siger Weidman desuden i en story på sin Instagram-profil.

Det var her, Chris Weidman (th.) pådrog sig den surrealistiske og skrækkelige skade.
Det var her, Chris Weidman (th.) pådrog sig den surrealistiske og skrækkelige skade. Foto: Jasen Vinlove
Vis mere

Her forklarer stjernen, at han igen er begyndt på smertestillende, fordi det hele gør så ondt.

'Konstant smerte. Det føltes faktisk okay de første dage, hvor jeg tænkte, at jeg godt ville kunne stå igennem. Men nu stinker det. Jeg håber på en dag eller to mere som det her, og så håber jeg på, at jeg kan bevæge mig, uden at det gør så ondt.'

Chris Weidman blev indlagt på et hospital i Jacksonville i Florida efter den forfærdelige skade, men er nu returneret til sit hjem.

Der var kun kæmpet få sekunder af opgøret mellem Uriah Hall og Chris Weidman ved UFC-261-stævnet i Florida, inden den rystede arena blev efterladt i chok i søndags.

Herefter kom læger og andre hjælpere til for at berolige Chris Weidman, der var i total opløsning efter at have kastet et blik på sit dinglende ben.