Den tidligere NBA-stjerne Lamar Odom – der desuden er kendt for sit forliste ægteskab med tv-kendissen Khloé Kardashian – er kommet ud på den anden side af en svær depression og et heftigt stofmisbrug.

Og nu går han den samme vej, som så mange andre fallerede stjerner er gået – nemlig 'Vild med dans'-vejen.

Lamar Odom har meldt sig under fanerne i den amerikanske udgave af det populære danseprogram – 'Dancing with the Stars'.

Og det har vakt bekymring hos Kardashian-familien, der frygter, hvad Lamar Odom – der senest har afsløret masser af detaljer om kendisfamilien i sin selvbiografi – vil sige om dem i de mange interviews, der følger med deltagelsen i 'Vild med dans'.

Foto: FREDERIC J. BROWN
Vis mere

Det skriver det amerikanske kendissite 'Hollywood Life', der citerer en anonym kilde, som er tæt på Kardashian-familien.

»Især Kris (Kris Jenner, mor til Khloé Kardashian, red.) ønsker ikke, at Lamar skal fortsætte med at tale om familien. Hun er bekymret for, hvad han mon siger,« lyder det fra kilden.

»Det er desuden overraskende for familien, at Lamar pludselig ønsker at blive berømt.«

39-årige Lamar Odom afslørede for nylig, at han var Khloé Kardashian utro og har haft sex med over 2.000 kvinder.

Foto: GABRIEL BOUYS
Vis mere

Og i selvbiogafien 'Darkness to Light' beskriver han, hvordan Kris Jenner og Khloé Kardashian overraskede ham på et hotelværelse, han havde fyldt med nøgne kvinder.

Og hvordan Khloé mistede besindelsen over for en af disse kvinder.

»Hun gav en af de piger, der protesterede, en ordentlig røvfuld. Hun lod slagene hagle ned over hovedet på pigen,« lyder det i bogen.

I dag har Lamar Odom, der i sin NBA-tid blandt andet tørnede ud for LA Lakers, angiveligt droppet utroskab og porno – og er nu i et forhold til fitnessguruen Sabrina Parr.