Los Angeles Lakers-stjernen LeBron James var rasende natten til torsdag dansk tid.

I hvert fald på to Indiana Pacers-fans. Superstjernen fik således smidt dem ud af hallen, da Los Angeles Lakers var på besøg i den østlige del af USA.

Undervejs i basketballkampen fortæller LeBron James dommeren om de to fans, som han finder irriterende. Kamplederen reagerer prompte og beder dem om at forlade deres pladser.

Du kan se hele den usædvanlige situation i videoen, som du finder nederst i denne artikel.

Den kvindelige fan, som LeBron James fik smidt ud.
Den kvindelige fan, som LeBron James fik smidt ud. Foto: ANDY LYONS
Vis mere

Det var et verbalt angreb fra de to fans, som fik den 36-årige amerikaner op i det røde felt.

»Jeg kunne aldrig finde på at sige det til en fan, og en fan burde aldrig sige det til en spiller,« lød det således fra LeBron James efter kampen.

Men de lignede ikke nogen, som var kede af at blive smidt ud af hallen. Den mandlige fan smilte nemlig på vej ud, mens kvinden lod, som om hun græd.

Det er ikke første gang i karrieren, at LeBron James kommer op at skændes med fans. Det gjorde han også for nogle måneder siden.

Ifølge Fox News florerede der en video af Los Angeles Lakers-stjernen i august, hvor han skubber en fan væk under en Usher-koncert i USA.

På banen fejlede basketball-legendens spil ingenting. Han lavede 39 point og var hovedårsagen til holdets sejr på 124-116.

Andre læser også