Rasmine Laudrup er i løbet af det sidste halve år gået igennem lidt af en forvandling.

Datteren af Brian Laudrup har på Instagram således delt et billede af sig selv, hvortil hun skriver, at hun gennem de sidste seks måneder har tabt hele 12 kilo.

Og det er til stor glæde for den 27-årige springrytter, der tilmed har delt et før/efter-billede, mens hun sidder på sin hest. Se billederne i bunden af artiklen.

'Den måde, jeg har det med min krop på, er fantastisk. Jeg vil aldrig nogensinde gå tilbage til det første billede (før-billedet, red.). Og det er alt sammen på grund af god mad og træning. Ingen mirakelkur,' skriver Rasmine Laudrup i en Instagram-story.

Efterfølgende er hun af en af sine følgere blevet spurgt, hvorfor hun har valgt at tabe sig så meget.

'Fordi jeg ikke var glad i min krop. Jeg er glad, når jeg er i form og sund med en flad mave. Og den eneste, der kan gøre noget ved det er...MIG,' svarer hun.

Rasmine Laudrup danner par med den danske dressurrytter Cathrine Dufour.

Parret blev forlovet i september, efter Rasmine Laudrup beviste, hvor stor kærligheden var til den 28-årige dressurrytter, da hun efter DM-stævnet gik på knæ og friede.

Det skete blot otte måneder efter, at parret stod frem som kærester.

Nu danner de så fælles front både professionelt og privat. Siden 1. januar har Rasmine Laudrup og og det danske OL-håb nemlig drevet virksomhed i Roskilde, hvor de uddanner og sælger heste.

Se før/efter-billederne af Rasmine Laudrup her:

Foto: Rasmine Laudrup/Instagram
Vis mere

Foto: Rasmine Laudrup/Instagram
Vis mere