Lyt til artiklen

Så har endnu en profileret vært besluttet sig for at forlade DR Sporten.

Denne gang er det Tina Müller, der siger farvel til mediegiganten på grund af den flytning, der i 2018 betyder, at sportsredaktionen flytter fra DR Byen i København til Aarhus.

»Jeg har besluttet at takke nej til at tage med til Aarhus. Jeg har mærket efter og fundet frem til, hvad der vil fungere bedst for mig, og det er ikke at tage med DR Sporten til Aarhus,« siger hun og fortsætter:

»Og det er absolut ikke fordi, jeg ikke bryder mig om hverken Jylland eller Aarhus. Jeg har gået på Idrætshøjskole i Århus, så jeg kender byen som min egen bukselomme. Men mit liv, min familie og mit netværk er på Sjælland, og det er det, der har værdi for mig.«

Tirsdag havde medarbejderne på DR Sporten deadline. Her skulle de meddele, om de ville følge med til Jylland eller ej.

Tina Müller var sammen med Peter Møller vært på DRs seneste store sportsgalla.
Tina Müller var sammen med Peter Møller vært på DRs seneste store sportsgalla. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Her ville Tina Müller ikke fortælle om sin beslutning til BT. Det vil hun gerne onsdag.

»Det ærgrer mig inderligt, at DR har truffet beslutningen om udflytningen, for jeg er enormt glad for mit arbejde og mine kollegaer. Men lige nu er der ikke andet for end at opfylde mine opgaver, som jeg altid har gjort og så ellers se frem mod nye mål, hvad end det er i sportens verden eller noget helt andet,« siger Tina Müller.

Med sit exit følger tv-værten følger hun i fodsporene på to andre kendte værter og kommentatorer, der har valgt ikke at tage med DR Sporten til Aarhus.

Tirsdag meddelte sportsvært og ’Aftentour’-vært Søren Reedtz, at han ikke ville forlade København.

»Jeg har her til formiddag de facto skrevet under på min egen fyreseddel. DR Sporten bliver, som mange ved, tvangsflyttet til Århus. Jeg tvangsflytter ikke min familie, og med den beslutning er jeg opsagt med sidste arbejdsdag 31. januar 2018,« lød det fra Søren Reedtz.

Heller ikke Jens Jacob Juulsager, der i flere år har været ansigtet på DRs håndbolddækning, vil med.

»Min hustru har arbejde i København, så hvis jeg skulle flytte, kunne vi kun se hinanden i weekenderne, og der sidder jeg oftest i håndboldhaller rundt omkring i Danmark. Så det ville være for stort et kompromis,« sagde Jens Jacob Juulsager tirsdag til BT.

Til gengæld har kommentatoren Henrik Liniger valgt at fortsætte hos DR trods flytningen. Det måske største værtsnavn Peter Møller har endnu ikke endeligt besluttet sig – han har en særlig kontrakt, der udløber i sommeren 2018.